Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Σκοπός

Σκοπός της παρούσας πολιτικής είναι η ενημέρωση για τους τρόπους που η κλινική της εταιρείας «EUROMEDICA ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ-ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ-ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ-ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΑ» και τον διακριτικό τίτλο «EUROMEDICA», με έδρα στην Αθήνα, ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 357-359, με Α.Φ.Μ. 801691814 της Δ.Ο.Υ. Φ.Α.Ε. Αθηνών και αρ. ΓΕ.ΜΗ. 161595201000 (στο εξής η «EUROMEDICA» ή η «Εταιρεία») συλλέγει, επεξεργάζεται και προστατεύει τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, για τους λόγους που τηρεί τα δεδομένα, για το είδος των δεδομένων που επεξεργάζεται, για το χρονικό διάστημα που αποθηκεύει τα δεδομένα και για τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα προστασίας που υιοθετεί για την προστασία των  δεδομένων.

Η Εταιρεία διατηρεί μονομερώς το δικαίωμα να επικαιροποιεί, τροποποιεί, προσθέτει, μεταβάλλει τις υπηρεσίες της και την παρούσα Πολιτική, ανά διαστήματα, οποτεδήποτε κρίνει τούτο αναγκαίο, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση, πάντα εντός του εκάστοτε ισχύοντος νομικού πλαισίου και σύμφωνα με τυχόν μεταβολές στην κείμενη νομοθεσία περί προστασίας προσωπικών δεδομένων. Η Εταιρεία ενθαρρύνει κάθε ενδιαφερόμενο να ελέγχει την παρούσα Πολιτική ανά τακτά χρονικά διαστήματα ώστε να ενημερώνεται για τις αλλαγές που έχουν πραγματοποιηθεί.

Δεδομένα Προσωπικού Χαρακτήρα είναι κάθε πληροφορία που αφορά ταυτοποιημένο ή ταυτοποιήσιμο φυσικό πρόσωπο, του οποίου η ταυτότητα μπορεί να εξακριβωθεί άμεσα ή έμμεσα, μέσω της αναφοράς σε αναγνωριστικό στοιχείο ταυτότητας όπως ονοματεπώνυμο, αριθμός ταυτότητας, ΑΦΜ, AMKA κλπ ή/και μέσω παραγόντων που προσδιορίζουν τη σωματική, φυσιολογική, γενετική, ψυχολογική, οικονομική, πολιτιστική, κοινωνική ταυτότητα του φυσικού προσώπου.

Τα γενετικά δεδομένα, τα βιομετρικά δεδομένα και τα δεδομένα που αφορούν την υγεία, αποτελούν ειδικές κατηγορίες δεδομένων (ευαίσθητα) και απαιτούν αυξημένη προστασία.

Η φύση της δραστηριότητας της Εταιρείας είναι τέτοια ώστε καθημερινά έρχεται σε επαφή με πληθώρα δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα ασθενών, προσωπικού, ιατρών – συνεργατών, λοιπών συνεργατών – προμηθευτών – υπεργολάβων, επισκεπτών ηλεκτρονικής ιστοσελίδας, ληπτών ηλεκτρονικών επικοινωνιών κλπ.

Σκοποί Συλλογής, Επεξεργασίας και Διάθεσης Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα

Η Εταιρεία συλλέγει, επεξεργάζεται και αποθηκεύει δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα για την εκπλήρωση των ακόλουθων σκοπών:

Βασικές Αρχές Συλλογής και Επεξεργασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα

Η Εταιρεία τηρεί τις κάτωθι θεμελιώδεις αρχές προστασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, η τήρηση των οποίων επιβάλλεται από τον Γενικό Κανονισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ)2016/679 για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων (εφεξής «ΓΚΠΔ»):

Είδη Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα που συλλέγονται

Ενδεικτικά, τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που συλλέγονται από την Εταιρεία και αποτελούν αντικείμενο επεξεργασίας συμπεριλαμβάνουν τα απαραίτητα στοιχεία για την εισαγωγή ή την επίσκεψη ενός ασθενή, για την πρόσληψη ενός υπαλλήλου, για την συνεργασία με ιατρό, για την συνεργασία με προμηθευτή – υπεργολάβο – λοιπούς συνεργάτες, για την ηλεκτρονική αποστολή ενημερωτικού δελτίου / newsletter προς τρίτους κ.ο.κ.

Στην περίπτωση των ασθενών, συλλέγονται δεδομένα υγείας σχετικά με τις παρεχόμενες από την Εταιρεία ιατρικές ή νοσηλευτικές υπηρεσίες ή ακόμα και δεδομένα υγείας για ιατρικές υπηρεσίες που δεν παρασχέθηκαν από την Εταιρεία, αλλά αναφέρθηκαν στην Εταιρεία είτε από τους ίδιους τους ασθενείς, είτε από τρίτους. Επίσης, ενδέχεται να συλλεγούν και προσωπικά δεδομένα συνοδών ή συγγενών των ασθενών.  Επιπλέον, ενδέχεται να συλλέγονται πληροφορίες για την διεκπεραίωση της πληρωμής (πχ. τραπεζικός λογαριασμός ή πιστωτική κάρτα).

Στην περίπτωση των επισκεπτών της ιστοσελίδας της Εταιρείας, συλλέγονται πληροφορίες από τη χρήση της ιστοσελίδας της Εταιρείας και πάσης φύσεως ψηφιακών πλατφορμών που χρησιμοποιεί ή μπορεί να χρησιμοποιήσει στο μέλλον η Εταιρεία, με σκοπό την ενημέρωσή τρίτων, σχετικά με τις υπηρεσίες που παρέχει. Συγκεκριμένα, ενδέχεται να συλλέγονται τεχνικές πληροφορίες που αποτελούν προσωπικά δεδομένα, όπως για παράδειγμα η διεύθυνση πρωτοκόλλου διαδικτύου (Internet Protocol address) της συσκευής του επισκέπτη (πχ ηλεκτρονικός υπολογιστής, laptop, tablet, smartphone), μοτίβα περιήγησης στις ιστοσελίδες (browsing patterns), πληροφορίες σχετικά με τη χρήση μιας ιστοσελίδας, ιστορικό του προγράμματος περιήγησης (browser history), δεδομένα γεωγραφικού προσδιορισμού (geolocation), στοιχεία του πρωτοκόλλου HTTP κλπ. Οι τεχνικές αυτές πληροφορίες χρησιμοποιούνται για την ομαλή λειτουργία και απόδοση της ιστοσελίδας και των ηλεκτρονικών υπηρεσιών, και δεν αποθηκεύονται μόνιμα στις υποδομές της Εταιρείας, ενώ τα δεδομένα τηρούνται σε συγκεντρωτική μορφή ώστε να μην είναι εφικτή κατά το δυνατό η ταυτοποίηση των χρηστών.

Συλλογή Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και Διαβίβαση

Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα των υποκειμένων των δεδομένων συλλέγονται από εξουσιοδοτημένους ανά υπηρεσία υπαλλήλους της Εταιρείας, για τους σκοπούς και μόνο της παροχής της εκάστοτε υπηρεσίας. Ενδεικτικά, το Γραφείο Κίνησης, η γραμματεία εξωτερικών ιατρείων, η γραμματεία διαγνωστικού τομέα, η κεντρική υποδοχή συλλέγουν δεδομένα ασθενών, το τμήμα ανθρώπινου δυναμικού συλλέγει δεδομένα του προσωπικού και των συνεργατών ιατρών, το λογιστήριο συλλέγει δεδομένα προμηθευτών και λοιπών συνεργατών, κ.ο.κ. Ειδικά για την περίπτωση των ασθενών, προσωπικά δεδομένα μπορεί να δίδονται από τα ίδια τα υποκείμενα των δεδομένων ή, σε περίπτωση που αυτό δεν είναι εφικτό, από άτομο/άτομα που τα συνοδεύουν.

 Η διαβίβαση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα γίνεται αποκλειστικά βάσει των νομιμοποιητικών βάσεων του άρθρου 6 του ΓΚΠΔ για απλά δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα ή του άρθρου 9 ΓΚΠΔ για ειδικών κατηγοριών δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα (ευαίσθητα). Ειδικά τα ειδικών κατηγοριών προσωπικά δεδομένα των ασθενών παρέχονται σε τρίτα μέρη μόνο όταν αυτό είναι απαραίτητο για την παροχή ιατρικών υπηρεσιών στα υποκείμενα των δεδομένων (π.χ. στους ιατρούς για σκοπούς διάγνωσης/θεραπείας). Με τη ρητή συναίνεση ή τη σχετική εντολή των υποκειμένων των δεδομένων, δεδομένα υγείας ενδέχεται να διαβιβαστούν σε τρίτους (π.χ. ασφαλιστική εταιρεία ασθενή).

Η Εταιρεία δεσμεύεται ότι δε θα χρησιμοποιήσει τα προσωπικά δεδομένα των υποκειμένων των δεδομένων για άλλους σκοπούς, διαφορετικούς από αυτούς που συλλέχθηκαν και δεν θα τα δημοσιοποιήσει/κοινοποιήσει σε τρίτους χωρίς νόμιμη βάση επεξεργασίας σύμφωνα με τον ΓΚΠΔ.

Διάρκεια Τήρησης Δεδομένων

Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα τηρούνται για όσο χρόνο καθορίζει η σχετική νομοθεσία, σύμφωνα με την ειδικότερη ενημέρωση που παρέχεται ξεχωριστά σε κάθε κατηγορία υποκειμένου δεδομένων.

Ειδικότερα για τους ασθενείς, ο χρόνος τήρησης των προσωπικών δεδομένων των εξωτερικών ασθενών/εξεταζομένων είναι 10 έτη, ενώ ο χρόνος τήρησης των προσωπικών δεδομένων των εσωτερικών ασθενών είναι 20 έτη, σύμφωνα με την υποχρέωση που επιβάλλει η ισχύουσα νομοθεσία, εκτός εάν βρίσκονται σε εξέλιξη δικαστικές ενέργειες, οπότε ο χρόνος τήρησης τους παρατείνεται μέχρι την έκδοση αμετάκλητης δικαστικής απόφασης.

Μετά τη χρονική περίοδο τήρησής τους, η Εταιρεία φροντίζει ώστε τα προσωπικά δεδομένα να καταστρέφονται με ασφαλή τρόπο.

Θεμελιώδη δικαιώματα υποκειμένων των δεδομένων

Σε συμμόρφωση με τον ΓΚΠΔ, κάθε υποκείμενο δεδομένων έχει τα ακόλουθα δικαιώματα σχετικά με τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα του:

Τα υποκείμενα των δεδομένων μπορούν να ασκήσουν τα ανωτέρω δικαιώματά τους με την έγγραφη υποβολή αιτήματος στην ηλεκτρονική διεύθυνση dpo@euromedica.gr . Κάθε αίτημα που υποβάλλεται θα πρέπει να συνοδεύεται από τα στοιχεία ταυτοποίησης του υποκειμένου των δεδομένων και να περιέχει τις απαραίτητες πληροφορίες. H Εταιρεία δύναται να ζητά την παροχή πρόσθετων μεθόδων για την επιβεβαίωση της ταυτότητάς του υποκειμένου των δεδομένων.

Σε κάθε περίπτωση, τα υποκείμενα των δεδομένων έχουν το δικαίωμα να απευθύνονται στην αρμόδια Αρχή για την Προστασία των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ, www.dpa.gr).

H Εταιρεία θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε τα αιτήματά να απαντώνται χωρίς καθυστέρηση και σε κάθε περίπτωση εντός μηνός από την παραλαβή τους. Η εν λόγω προθεσμία μπορεί να παραταθεί κατά δύο (2) ακόμη μήνες, εφόσον απαιτείται, λαμβανομένων υπόψη της πολυπλοκότητας του αιτήματος και του αριθμού των αιτημάτων.

Ασφάλεια Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα

Η Εταιρεία καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την προστασία των προσωπικών δεδομένων των υποκειμένων των δεδομένων τα οποία επεξεργάζεται, τόσο ως προς την εμπιστευτικότητα/ εχεμύθεια των πληροφοριών, όσο και ως προς την ακεραιότητά τους (να μην αλλοιωθούν, να μην καταστραφούν κατά λάθος κ.λπ.).

Γενικά, η Εταιρεία, ως υπεύθυνος επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, λαμβάνοντας υπόψη τη διαθέσιμη τεχνολογία και το κόστος εφαρμογής, τη φύση, το πεδίο εφαρμογής, το πλαίσιο και τους σκοπούς της επεξεργασίας, καθώς και την σοβαρότητα και πιθανότητα επέλευσης των κινδύνων που θέτει η επεξεργασία για τα δικαιώματα και τις ελευθερίες των φυσικών προσώπων, εφαρμόζει κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα, ώστε να διασφαλίζει το κατάλληλο επίπεδο ασφάλειας για τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα. Η Εταιρεία, στις περιπτώσεις που θεωρεί ότι είναι κατάλληλα και αποτελεσματικά εφαρμόζει τα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα της ψευδωνυμοποίησης και της κρυπτογράφησης.

Η πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα των υποκειμένων των δεδομένων περιορίζεται μόνο στο προσωπικό της Εταιρείας που είναι αναγκαίο να έχει πρόσβαση για την εξυπηρέτηση του σκοπού της συγκεκριμένης επεξεργασίας. Το προσωπικό της Εταιρείας και οι συνεργάτες της δεσμεύονται έναντι της Εταιρείας για την τήρηση εμπιστευτικότητας και ιατρικού απορρήτου για οποιοδήποτε στοιχείο υποπίπτει στην αντίληψή του ή του αποκαλύπτει ο ασθενής ή τρίτοι (συγγενείς, συνοδοί, επισκέπτες, ιατροί, λοιποί συνεργάτες κλπ).

Η διαχείριση των ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων των υποκειμένων των δεδομένων (ιδίως των δεδομένων υγείας των ασθενών) γίνεται με πολύ μεγάλη προσοχή και διακριτικότητα από το προσωπικό της Εταιρείας. Ειδικότερα, έχουν επισημανθεί στο προσωπικό τα ακόλουθα  :

Όλο το προσωπικό της Εταιρείας είναι ενήμερο ότι η υποχρέωση τήρησης και διαφύλαξης του ιατρικού απορρήτου και η προστασία των προσωπικών δεδομένων αφορά το σύνολο του προσωπικού, ανεξαρτήτως θέσης, ειδικότητας και ιεραρχικής βαθμίδας.

Υπεύθυνη Προστασίας Δεδομένων (Data Protection Officer-DPO)

Για περαιτέρω διευκρινίσεις επί της παρούσας Πολιτικής Προστασίας Δεδομένων, ή για οποιοδήποτε θέμα αφορά την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων, καθώς επίσης και για την άσκηση των δικαιωμάτων τους στο πλαίσιο του ΓΚΠΔ, τα υποκείμενα των δεδομένων μπορούν να επικοινωνούν με την Υπεύθυνη Προστασίας Δεδομένων (Data Protection Officer) της Εταιρείας, είτε τηλεφωνικώς στο 210-3686600, είτε μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση: dpo@euromedica.gr είτε μέσω ταχυδρομείου στη διεύθυνση: Λεωφόρος Μεσογείων 357-359, Χαλάνδρι, 15231, Αττική.

Euromedica

ΔΙΑΓΝ.ΚΑΘΕΤΗΡΕΣ ΣΤΕΦ. 4 FR ALI CORDIS

Κόστος Υπηρεσίας

€ 57.20

Euromedica

ΔΙΑΓΝ.ΚΑΘΕΤΗΡ.ΣΤΕΦ. 4FR ΜΡΑΙΙ (TR210234)

Κόστος Υπηρεσίας

€ 57.20

Euromedica

ΔΙΑΓΝ.ΚΑΘΕΤΗΡΕΣ ΣΤΕΦ. 4 FR ΙΜΑ CORDIS

Κόστος Υπηρεσίας

€ 57.20

Euromedica

ΚΑΘΕΤ.ΣΤΕΦ.4FR AR1 MOD(538441)19617

Κόστος Υπηρεσίας

€ 57.20

Euromedica

ΚΑΘΕΤ. ΣΤΕΦ. 6 FR 3DRC CORDIS 534676T

Κόστος Υπηρεσίας

€ 9

Euromedica

ΚΑΘ.ΣΤΕΦ.4FR JL3.5 538418/19602/TR210235

Κόστος Υπηρεσίας

€ 57.20

Euromedica

ΔΙΑΓΝ. ΚΑΘΕΤΗΡΕΣ ΣΤΕΦ. 6 FR IMΑ CORDIS

Κόστος Υπηρεσίας

€ 9

Euromedica

ΟΔ .ΣΥΡΜΑ GAIA THIRD 190CM AHW14R011P

Κόστος Υπηρεσίας

€ 199.95

Euromedica

ΔΙΑΓΝ. ΚΑΘ. ΣΤΕΦ. 5F PIGTAIL CORDIS

Κόστος Υπηρεσίας

€ 57.20

Euromedica

ΚΑΘΕΤ.ΣΤΕΦ. 5FR FL4 BOSTON 16391-22

Κόστος Υπηρεσίας

€ 38.81

Euromedica

ΚΑΘΕΤ.ΣΤΕΦ. 5FR FR4 BOSTON 16391-02

Κόστος Υπηρεσίας

€ 38.81

Euromedica

ΚΑΘΕΤ.ΣΤΕΦ. 5FR PIGTAIL BOSTON 16391-40

Κόστος Υπηρεσίας

€ 38.81

Euromedica

ΚΑΘΕΤ.ΣΤΕΦ. 6FR KIMNY BOSTON 16599-180

Κόστος Υπηρεσίας

€ 9

Euromedica

ΚΑΘΕΤ.ΣΤΕΦ. 5FR AR1 BOSTON

Κόστος Υπηρεσίας

€ 38.81

Euromedica

ΚΑΘΕΤ.ΣΤΕΦ. 5FR LCB BOSTON

Κόστος Υπηρεσίας

€ 38.81

Euromedica

ΚΑΘΕΤ.ΣΤΕΦ. 5FR IMA BOSTON

Κόστος Υπηρεσίας

€ 38.81

Euromedica

ΚΑΘΕΤ.ΣΤΕΦ. 5FR FL3.5 BOSTON

Κόστος Υπηρεσίας

€ 38.81

Euromedica

ΚΑΘΕΤ.ΣΤΕΦ. 5FR FL5 BOSTON

Κόστος Υπηρεσίας

€ 38.81

Euromedica

ΚΑΘΕΤ.ΣΤΕΦ. 5FR AR2 BOSTON

Κόστος Υπηρεσίας

€ 38.81

Euromedica

ΚΑΘΕΤ.ΣΤΕΦ. 5FR JL6 BOSTON H74916391251

Κόστος Υπηρεσίας

€ 38.81

Euromedica

ΚΑΘΕΤ.ΣΤΕΦ. 5FR RCB BOSTON

Κόστος Υπηρεσίας

€ 38.81

Euromedica

ΚΑΘΕΤ.ΣΤΕΦ. 6FR ΙΜΑ BOSTON

Κόστος Υπηρεσίας

€ 9

Euromedica

ΚΑΘΕΤ.ΣΤΕΦ. 5FR FR5 BOSTON

Κόστος Υπηρεσίας

€ 38.81

Euromedica

ΚΑΘΕΤ.ΣΤΕΦ. 5FR FR3.5 BOSTON

Κόστος Υπηρεσίας

€ 8

Euromedica

ΚΑΘΕΤ.ΣΤΕΦ. 5FR AL1 BOSTON

Κόστος Υπηρεσίας

€ 38.81

Euromedica

ΚΑΘΕΤ.ΣΤΕΦ. 5FR ALΙΙ BOSTON

Κόστος Υπηρεσίας

€ 38.81

Euromedica

ΚΑΘΕΤ.ΣΤΕΦ. 5FR MPAΙ BOSTON

Κόστος Υπηρεσίας

€ 38.81

Euromedica

ΚΑΘΕΤ.ΣΤΕΦ. 5FR MPAΙΙ BOSTON

Κόστος Υπηρεσίας

€ 38.81

Euromedica

ΚΑΘΕΤ.ΣΤΕΦ. 6FR JL5 BOSTON

Κόστος Υπηρεσίας

€ 35.82

Euromedica

ΚΑΘΕΤ.ΣΤΕΦ. 5FR KIMNY BOSTON

Κόστος Υπηρεσίας

€ 35.82

Euromedica

ΚΑΘΕΤ.ΣΤΕΦ. 6FR PIGT BOSTON

Κόστος Υπηρεσίας

€ 35.82

Euromedica

ΚΑΘΕΤ.ΣΤΕΦ. 6FR JL4 BOSTON

Κόστος Υπηρεσίας

€ 35.82

Euromedica

ΚΑΘΕΤ.ΣΤΕΦ. 6FR JR4 BOSTON

Κόστος Υπηρεσίας

€ 35.82

Euromedica

ΚΑΘΕΤ.ΣΤΕΦ. 5FR PIGTAIL 125CM BOSTON

Κόστος Υπηρεσίας

€ 38.81

Euromedica

ΚΑΘΕΤ.ΣΤΕΦ. 5FR FR4 125CM BOSTON

Κόστος Υπηρεσίας

€ 38.81

Euromedica

ΚΑΘΕΤ.ΣΤΕΦ. 6FR AR2 BOSTON

Κόστος Υπηρεσίας

€ 35.82

Euromedica

MANIFOLD KIT

Κόστος Υπηρεσίας

€ 47.70

Euromedica

MANIFOLD 3 STAT RIGHT HANDED OFF 3105

Κόστος Υπηρεσίας

€ 34.80

Euromedica

ΠΡΟΕΚΤ. ΑΡΤ.ΠΙΕΣΗΣ 120CM M/F F881 (4056)

Κόστος Υπηρεσίας

€ 17.04

Euromedica

ΠΡΟΕΚΤ. ΑΡΤ.ΠΙΕΣΗΣ 150CM M/F F882 (4057)

Κόστος Υπηρεσίας

€ 21.30

Euromedica

ΠΡΟΕΚΤ. ΑΡΤ.ΠΙΕΣΗΣ 150CM M/M D985 (3156)

Κόστος Υπηρεσίας

€ 2.50

Euromedica

ΠΡΟΕΚT. ΑΡΤ.ΠΙΕΣΗΣ 60CM M/F F879 (4054)

Κόστος Υπηρεσίας

€ 18.46

Euromedica

ΣΥΡΜΑ J 0,35'' 145CM 007042 MEDRON.

Κόστος Υπηρεσίας

€ 42

Euromedica

ΣΥΡΜΑ J 0,35'' 175CM 008627 MEDRONIC

Κόστος Υπηρεσίας

€ 42

Euromedica

ΣΥΡΜΑ J 0,35'' 260CM 008631 MEDRONIC

Κόστος Υπηρεσίας

€ 25.81

Euromedica

ΣΥΡΜΑ S 0,35'' 175CM 008629 MEDRONIC

Κόστος Υπηρεσίας

€ 7

Euromedica

ΣΥΡΜΑ S 0,35'' 260CM 008633 MEDRONIC

Κόστος Υπηρεσίας

€ 7

Euromedica

ΣΥΡΜ.ΟΔ. 035 180 J IQ35F180J3/M001491200

Κόστος Υπηρεσίας

€ 45.50

Euromedica

ΣΥΡΙΓΓΕΣ FUSTURN 200ML (200-FT-Q)E45461D

Κόστος Υπηρεσίας

€ 49.99

Euromedica

ΣΥΝΔΕΤΙΚ.ΥΨΗΛ.ΠΙΕΣΗΣ 1200PSI 716120 120CM

Κόστος Υπηρεσίας

€ 41.40

Euromedica

ΚΑΘΕΤ.ΣΤΕΦ. 6FR AR1 BOSTON

Κόστος Υπηρεσίας

€ 35.82

Euromedica

ΚΑΘΕΤ.ΣΤΕΦ. 6FR AL1 BOSTON

Κόστος Υπηρεσίας

€ 35.82

Euromedica

ΚΑΘΕΤ.ΣΤΕΦ. 6FR JL3,5 BOSTON

Κόστος Υπηρεσίας

€ 35.82

Euromedica

ΚΑΘΕΤ.ΣΤΕΦ. 6FR MPA1 BOSTON

Κόστος Υπηρεσίας

€ 35.82

Euromedica

ΘΗΚΑΡΙ 8FR AVANTI 504608X

Κόστος Υπηρεσίας

€ 20

Euromedica

ΘΗΚΑΡΙ 10FR MEDTRONIC(010101A) ASG10010W

Κόστος Υπηρεσίας

€ 64.03

Euromedica

ΚΑΘΕΤ.ΣΤΕΦ. 6FR RCB BOSTON

Κόστος Υπηρεσίας

€ 8

Euromedica

ΣΕΤ ΚΕΡΚΙΔΙΚΗΣ ΠΡΟΣΠΕΛ. 6F ΑΑ-15611-S

Κόστος Υπηρεσίας

€ 69.30

Euromedica

ΚΑΘ. VERTEBRAL 5F 100CM CORDIS 451514HO

Κόστος Υπηρεσίας

€ 102.60

Euromedica

ΚΑΘΕΤ.ΣΤΕΦ.5 FR JL3.5 CORDIS 534518T

Κόστος Υπηρεσίας

€ 57.20

Euromedica

ΣΥΡΜΑΤ.ΟΔΗΓΟΣ 035 260CM J FS M001491210

Κόστος Υπηρεσίας

€ 55.06

Euromedica

ΚΑΘΕΤ.ΣΤΕΦ. 6FR LCB BOSTON

Κόστος Υπηρεσίας

€ 6.45

Euromedica

ΔΙΑΓΝ. ΚΑΘET.6F PIGTAIL ANGLED 533652S

Κόστος Υπηρεσίας

€ 8.01

Euromedica

ΔΙΑΓΝ.ΚΑΘ.ΣΤΕΦ. 5F JL4 (533553) 19704

Κόστος Υπηρεσίας

€ 57.20

Euromedica

ΣΕΤ ΚΕΡΚΙΔΙΚΗΣ ΠΡΟΣΠΕΛ.5F ΑΑ-15511-S

Κόστος Υπηρεσίας

€ 69.30

Euromedica

ΚΑΘΕΤ.ΣΤΕΦ.6FR PIGTAIL 125CM BOSTON

Κόστος Υπηρεσίας

€ 8

Euromedica

ΚΑΘΕΤ.ΣΤΕΦ.6FR FR4 125CM BOSTON

Κόστος Υπηρεσίας

€ 8

Euromedica

ΘΗΚΑΡΙ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΜΕ ΣΥΡΜΑ 6F 11CM BOSTON

Κόστος Υπηρεσίας

€ 60

Euromedica

ΘΗΚΑΡΙ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΜΕ ΣΥΡΜΑ 7F BOSTON

Κόστος Υπηρεσίας

€ 60

Euromedica

ΒΕΛΟΝΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ 18G 44-169

Κόστος Υπηρεσίας

€ 14.64

Euromedica

ΚΑΘΕΤ. ΑΓΓΕΙ/ΦΙΑΣ CURVE 5F 451555VO

Κόστος Υπηρεσίας

€ 102.60

Euromedica

ΚΑΘ.ΑΓΓ/ΦΙΑΣ VERTEBR 5FR CORDIS 452514HO

Κόστος Υπηρεσίας

€ 116.10

Euromedica

ΚΑΘ.ΑΓΓ/ΦΙΑΣ COBRA 5F 100CM 451543HO

Κόστος Υπηρεσίας

€ 91.16

Euromedica

ΔΙΑΓΝ.ΚΑΘΕΤΗΡΑΣ TEMPO 451557VO

Κόστος Υπηρεσίας

€ 88.15

Euromedica

ΔΙΑΓΝ.ΚΑΘΕΤΗΡ.ΣΤΕΦ.4FR JL4 (538420)19603

Κόστος Υπηρεσίας

€ 57.20

Euromedica

ΣΥΡΜΑ ΥΔΡΟΦ.ZIPWIRE 0.35180J 46-152B

Κόστος Υπηρεσίας

€ 127.62

Euromedica

ΣΥΡΜΑ ΥΔΡΟΦ.ZIPWIRE 0.35 260J 46-154B

Κόστος Υπηρεσίας

€ 127.62

Euromedica

ΣΥΡΜΑ ΥΔΡΟΦ.ZIPWIRE STIF0.35180J 46-308B

Κόστος Υπηρεσίας

€ 127.62

Euromedica

ΣΥΡΜΑ ΥΔΡΟΦ.ZIPWIRE STIF0.35260J 46-316B

Κόστος Υπηρεσίας

€ 127.62

Euromedica

ΣΑΚΟΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΣΥΣΚΕΥΩΝ 102*102 10-5140

Κόστος Υπηρεσίας

€ 22.58

Euromedica

ΘΗΚΑΡΙ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΜΕ ΣΥΡΜΑ 5F BOSTON

Κόστος Υπηρεσίας

€ 60

Euromedica

ΣΥΡΜΑ ΥΔΡΟΦ.ZIPWIRE 0.35 150J 46-151B

Κόστος Υπηρεσίας

€ 120.40

Euromedica

ΚΑΘΕΤ.ΣΤΕΦ.5F JL3.5 (533551)501110019702

Κόστος Υπηρεσίας

€ 57.20

Euromedica

ΣΥΡΜ.ΥΔΡΟΦ.ZIPWIRE 0.35 180S M00146309B0

Κόστος Υπηρεσίας

€ 112

Euromedica

ΣΕΤ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ 5FR 45CM CL 07545

Κόστος Υπηρεσίας

€ 219.02

Euromedica

ΣΕΤ ΚΕΡΚΙΔΙΚΗΣ ΠΡΟΣΠΕΛ.5F AP-TIS-0511

Κόστος Υπηρεσίας

€ 69

Euromedica

ΣΕΤ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ 7FR 90CM CL 07790

Κόστος Υπηρεσίας

€ 217

Euromedica

ΣΥΡΜΑ ASAHI MIRACLE 3 AG14M050

Κόστος Υπηρεσίας

€ 199.95

Euromedica

ΣΥΡΜΑ ASAHI FIELDER FC AGP140001

Κόστος Υπηρεσίας

€ 135

Euromedica

ΚΑΛΥΜΜΑ ΑΓΓΕΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΦΠΑ 24%

Κόστος Υπηρεσίας

€ 23.40

Euromedica

ΔΙΑΓΝ.ΚΑΘΕΤΗΡΑΣ TEMPO 451542VO

Κόστος Υπηρεσίας

€ 102.60

Euromedica

ΔΙΑΓΝ.ΚΑΘΕΤΗΡΑΣ TEMPO 451535ΗΟ

Κόστος Υπηρεσίας

€ 92.45

Euromedica

ΔΙΑΓΝ.ΚΑΘΕΤΗΡΑΣ TEMPO 451530ΗΟ

Κόστος Υπηρεσίας

€ 102.60

Euromedica

ΣΥΡΜΑ ASAHI FIELDER XT AGP140002

Κόστος Υπηρεσίας

€ 199.95

Euromedica

ΣΕΤ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ 6FR 90CM CL 07690

Κόστος Υπηρεσίας

€ 217

Euromedica

ΣΕΤ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ 9FR 24CM CL 07924

Κόστος Υπηρεσίας

€ 127.50

Euromedica

ΣΥΡΜΑ ASAHI MIRACLE 6 AG14M060

Κόστος Υπηρεσίας

€ 199.95

Euromedica

ΣΕΤ ΚΕΡΚΙΔΙΚΗΣ ΠΡΟΣΠΕΛ. 4F ΑΑ-10411-1

Κόστος Υπηρεσίας

€ 69.30

Euromedica

ΟΔ .ΣΥΡΜΑ GAIA FIRST 190CM AHW14R007P

Κόστος Υπηρεσίας

€ 199.95

Euromedica

ΟΔ .ΣΥΡΜΑ GAIA SECOND 190CM AHW14R008P

Κόστος Υπηρεσίας

€ 199.95

Euromedica

ΘΗΚΑΡΙ 14FR 30CM COOK RCFW-14.0-38-30RB

Κόστος Υπηρεσίας

€ 148.35

Euromedica

ΒΑΛΒΙΔΑ ΑΙΜΟΣΤΑΤΙΚΗ demax

Κόστος Υπηρεσίας

€ 45.18

Euromedica

ΚΑΘ. ΣΤΕΦ. 5F JR4 DXT5JR40 MEDTRONIC

Κόστος Υπηρεσίας

€ 7.28

Euromedica

ΣΕΤ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ 6FR 65CM CL 07665

Κόστος Υπηρεσίας

€ 201.50

Euromedica

ΚΑΘΕΤ. ΣΤΕΦ. 4 FR JL5 CORDIS 538422

Κόστος Υπηρεσίας

€ 55.25

Euromedica

ΣΕΤ ΠΕΡΙΚΑΡΔΙΟΚΕΝΤΗΣΗΣ (1214) PERIVAC

Κόστος Υπηρεσίας

€ 175.21

Euromedica

ΜΙΚΡΟΚΑΘΕΤΗΡΑΣ FINECROSS NC-F865A TERUMO

Κόστος Υπηρεσίας

€ 885

Euromedica

STENT GRAFT MASTER

Κόστος Υπηρεσίας

€ 1350

Euromedica

ΚΑΘΕΤ.ΑΝΑΡ.ΘΡΟΜΒ. THROMBUSTER6F T2R6SA4E

Κόστος Υπηρεσίας

€ 390

Euromedica

ΟΔΗΓΟ ΣΥΡΜΑ BMW 0.014 1001780-HC

Κόστος Υπηρεσίας

€ 82.50

Euromedica

ΟΔΗΓΟ ΣΥΡΜΑ BMW 0.014 1001780J-HC

Κόστος Υπηρεσίας

€ 82.50

Euromedica

ΟΔ. ΣΥΡΜΑ PTCA PILOT150 (1010481-H)

Κόστος Υπηρεσίας

€ 82.50

Euromedica

ΟΔ. ΣΥΡΜΑ ΑΓΓ. PILOT 50 (1010480-H)

Κόστος Υπηρεσίας

€ 108

Euromedica

ΣΥΡΜΑ PTCA WHISPER 0.014J (1005357HJ

Κόστος Υπηρεσίας

€ 132

Euromedica

ΟΔ. ΣΥΡΜΑ ΑΓΓ. IRON MAN (1001309J)

Κόστος Υπηρεσίας

€ 132

Euromedica

ΣΥΡΜΑ PTCA WHISPER 0.014 (1005357H)

Κόστος Υπηρεσίας

€ 132

Euromedica

ΟΔ.Σ ΥΡ. RUNTHROUGH 0.14/180S TW-AS418FA

Κόστος Υπηρεσίας

€ 111.75

Euromedica

ΔΙΑΓΝ. ΚΑΘET.5FR PIG PENDRACARE 15114001

Κόστος Υπηρεσίας

€ 33

Euromedica

ΘΗΚΑΡΙ 9FR MEDTRONIC 091102Α

Κόστος Υπηρεσίας

€ 13.31

Euromedica

IMAGER II ΚΑΘ. ΑΓΓ. 5F VERTEBRAL 31-406

Κόστος Υπηρεσίας

€ 89.87

Euromedica

IMAGER II ΚΑΘ. ΑΓΓ. 5F HH1 31-415

Κόστος Υπηρεσίας

€ 12.60

Euromedica

IMAGER II ΚΑΘ. ΑΓΓ. 5F COBRA 1 31-463

Κόστος Υπηρεσίας

€ 54

Euromedica

SENTAI ΣΥΡΜΑ ΑΓΓ.ΚΗΣ H749393021900

Κόστος Υπηρεσίας

€ 97.50

Euromedica

ΣΥΡΜΑ PTCA WHISPER 0.014J (1011834H)

Κόστος Υπηρεσίας

€ 132

Euromedica

ΕΜΒΑΛΩΜΑ ΠΕΡΙΚΑΡΔΙΟΥ 9CM*14CM CO914

Κόστος Υπηρεσίας

€ 726.35

Euromedica

ΚΑΘ.ΑΓΓΕΙΟΓ.5F SIM1 M001314320

Κόστος Υπηρεσίας

€ 54

Euromedica

ΣΥΡΜΑ PTCA RINATO 0.014 180CM AGH146000

Κόστος Υπηρεσίας

€ 85.25

Euromedica

IMAGER II ΚΑΘ. ΑΓΓ. 5F SIMMONS I 31-433

Κόστος Υπηρεσίας

€ 12.60

Euromedica

ΣΥΡΜΑ ASAHI SION BLUE 180CM AHW14R004S

Κόστος Υπηρεσίας

€ 199.95

Euromedica

ΣΥΡΜΑ ASAHI MIRACLE 12 180CM AG14M070

Κόστος Υπηρεσίας

€ 199.95

Euromedica

ΣΥΡΜΑ ASAHI EXTENSION 165CM AG149001

Κόστος Υπηρεσίας

€ 199.95

Euromedica

ΣΥΡΜΑ ASAHI EXTENSION 165CM AG149001

Κόστος Υπηρεσίας

€ 199.95

Euromedica

ΣΥΡΜΑΤ.ΟΔΗΓΟΣ 035 150CM J FS M00149118

Κόστος Υπηρεσίας

€ 45.50

Euromedica

ΣΥΡΜΑ ASAHI GRAND SLAM 300CM AG141302

Κόστος Υπηρεσίας

€ 109.25

Euromedica

ΣΥΡΜΑ ASAHI CONFIENZA PRO 12 AGH143091

Κόστος Υπηρεσίας

€ 199.95

Euromedica

IMAGER ΚΑΘ. ΑΓΓ. 5F 65C VERTEBRAL 31410

Κόστος Υπηρεσίας

€ 91.16

Euromedica

ΚΑΘ.ΔΙΠΛΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ NHANCER NRX1413518

Κόστος Υπηρεσίας

€ 720

Euromedica

ΘΗΚΑΡΙ ΚΕΡΚΙΔΙΚΗΣ ARROW AA10511-1

Κόστος Υπηρεσίας

€ 69.30

Euromedica

ENCORE ADVANCE KIT 26ATM 04527-01

Κόστος Υπηρεσίας

€ 100

Euromedica

MANIFOLD KIT 3 WAY/ ΜΕ ΣΥΝΔΕΤΙΚΟ 1200PSI

Κόστος Υπηρεσίας

€ 47.78

Euromedica

ENCORE ΣET. ΠΛΗΡΩΣΗΣ 26 ΑΤ (04526-01)

Κόστος Υπηρεσίας

€ 75.60

Euromedica

ΜΠΑΛΟΝΙ ΥΨΗΛ.ΠΙΕΣΕΩΝ 2,5/10 250-010-004

Κόστος Υπηρεσίας

€ 375

Euromedica

ΜΠΑΛΟΝΙ ΥΨΗΛ.ΠΙΕΣΕΩΝ 3,5/10 350-010-004

Κόστος Υπηρεσίας

€ 375

Euromedica

ΚΑΘΕΤΗΡΑΣ ΟΛ ΑΠΟΦΡΑΞΕΩΝ BRX0605

Κόστος Υπηρεσίας

€ 750

Euromedica

ΚΑΘΕΤΗΡΑΣ ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ TRP10015

Κόστος Υπηρεσίας

€ 195

Euromedica

ΦΟΥΣΚΩΤΗΡΙ ΥΨΗΛΩΝ ΠΙΕΣΕΩΝ 40ATM 96346

Κόστος Υπηρεσίας

€ 105

Euromedica

ΘΗΚΑΡΙ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ 12F BOSTON

Κόστος Υπηρεσίας

€ 26

Euromedica

ΦΙΛΤΡΟ SPIDER FX SPD2-050-190

Κόστος Υπηρεσίας

€ 621

Euromedica

ΚΑΘ.ΜΟΝΗΣ ΠΡΟΣΒ.NHANCER PROX NX61413525

Κόστος Υπηρεσίας

€ 525

Euromedica

IMAGER ΚΑΘ. ΑΓΓ 5F SIMMONS II M001314350

Κόστος Υπηρεσίας

€ 12.60

Euromedica

ΣΥΡΜΑΤ.ΟΔΗΓΟΣ 035 260CM S FS M001491030

Κόστος Υπηρεσίας

€ 45.50

Euromedica

ΚΑΘΕΤΗΡΑOTHER IN CHILD GUIDION G60F25150

Κόστος Υπηρεσίας

€ 472.50

Euromedica

ΟΔ.ΣΥΡΜΑ ΜΕΤ. ΠΙΕΣΗΣ IFR-FFR VERRAT10185

Κόστος Υπηρεσίας

€ 795

Euromedica

ΘΗΚΑΡΙ ΚΕΡΚΙΔΙΚΗΣ 5F 7CM PSI-5F-7-018

Κόστος Υπηρεσίας

€ 82

Euromedica

ΘΗΚΑΡΙ ΚΕΡΚΙΔΙΚΗΣ 5F 11CM PSI-5F-11-018

Κόστος Υπηρεσίας

€ 82

Euromedica

ΔΙΑΓΝ. ΚΑΘET.5FR AR1 PENDRACARE

Κόστος Υπηρεσίας

€ 33

Euromedica

ΔΙΑΓΝ. ΚΑΘET.5FR IMA PENDRACARE

Κόστος Υπηρεσίας

€ 33

Euromedica

ΔΙΑΓΝ. ΚΑΘET.5FR AL1 PENDRACARE

Κόστος Υπηρεσίας

€ 33

Euromedica

ΜΠΑΛΟΝΙ ΥΨΗΛ.ΠΙΕΣΕΩΝ 3*10 300-010-004

Κόστος Υπηρεσίας

€ 375

Euromedica

ΜΙΚΡΟΚΑΘ. ΟΛ. ΑΠΟΦΡΑΞ. RECROSS RC1414025

Κόστος Υπηρεσίας

€ 1275

Euromedica

ΔΙΑΓΝ. ΚΑΘET.5FR MPA2 PENDRACARE

Κόστος Υπηρεσίας

€ 33

Euromedica

ΘΗΚΑΡΙ ΕΙΣ.ADELANTE8F10CM ME BΕΛASG08010

Κόστος Υπηρεσίας

€ 57.50

Euromedica

ΘΗΚΑΡΙ ΕΙΣ.ADELANTE6F10CM ME BΕ ASG06010

Κόστος Υπηρεσίας

€ 57.50

Euromedica

ΘΗΚΑΡΙ ΕΙΣ.ADELANTE5F10CM ME BΕ ASG05010

Κόστος Υπηρεσίας

€ 57.50

Euromedica

ΟΔ. ΣΥΡΜΑ BMW 0.014/300 (1000463H)

Κόστος Υπηρεσίας

€ 82.50

Euromedica

ΘΗΚΑΡΙ ΕΙΣ.ADELANTE7F10CM ME BΕ ASG07010

Κόστος Υπηρεσίας

€ 57.50

Euromedica

ΣΥΡΜΑ ASAHI SION BLACK 180CM APW14R010S

Κόστος Υπηρεσίας

€ 199.95

Euromedica

ΔΙΑΓΝ. ΚΑΘET.5FR AL2 PENDRACARE 15100301

Κόστος Υπηρεσίας

€ 7.70

Euromedica

ΚΑΘΕΤΗΡΑΣ ΜΠΑΛΟΝΙ MAVERIC H74938928.....

Κόστος Υπηρεσίας

€ 76

Euromedica

STENT PROMUS PRIEMIER H74939251

Κόστος Υπηρεσίας

€ 246

Euromedica

ΚΑΘΕΤΗΡΑΣ ΜΠΑΛΟΝΙ QUANTUM H74939124.....

Κόστος Υπηρεσίας

€ 76

Euromedica

ΚΑΘΕΤΗΡΑΣ ΜΠΑΛΟΝΙ EMERGE H74939195.....

Κόστος Υπηρεσίας

€ 79.80

Euromedica

ΚΑΘΕΤΗΡΑΣ ΜΠΑΛΟΝΙ EMERGE H74939193.....

Κόστος Υπηρεσίας

€ 76

Euromedica

ΚΑΘΕΤΗΡΑΣ ΜΠΑΛΟΝΙ EMERGE H74939194.....

Κόστος Υπηρεσίας

€ 76

Euromedica

ΚΑΘΕΤΗΡΑΣ PTCA BOSTON

Κόστος Υπηρεσίας

€ 81.31

Euromedica

ΚΑΘΕΤΗΡΑΣ ΜΠΑΛΟΝΙ EMERGE H74939196.....

Κόστος Υπηρεσίας

€ 76

Euromedica

ΜΠΑΛΟΝΙ PTCA ΜΕ ΛΕΠΙΔΕΣ ...

Κόστος Υπηρεσίας

€ 600

Euromedica

ΚΑΘ GUIDEZILLA 6F 39242-1505 393351-506

Κόστος Υπηρεσίας

€ 620

Euromedica

ΔΙΑΓΝ. ΚΑΘET.5FR AR2 PENDRACARE 15100801

Κόστος Υπηρεσίας

€ 33

Euromedica

ΕΝΔ.SYNERGY ΜΕ ΒΙΟΑΠΟΡ ΠΟΛΥΜ 39262-...

Κόστος Υπηρεσίας

€ 465

Euromedica

FLEXIMA KIT ΚΑΘ.ΠΑΡ.ΧΟΛΗΔΟΧΟ M001272610

Κόστος Υπηρεσίας

€ 82.35

Euromedica

ΔΙΑΓΝ. ΚΑΘET.5F SON1 PENDRACARE 15105801

Κόστος Υπηρεσίας

€ 33

Euromedica

FLEXIMA KIT ΚΑΘ.ΠΑΡ.ΧΟΛΗΔ.-27135-10FR 25

Κόστος Υπηρεσίας

€ 82.35

Euromedica

FLEXIMA ΚΙΤ ΚΑΘ.ΠΑΡ.ΧΟΛΗΔ.-27134-8FR 10

Κόστος Υπηρεσίας

€ 82.35

Euromedica

FLEXIMA KIT ΚΑΘ.ΠΑΡ.ΧΟΛΗΔΟΧΟ M001272600

Κόστος Υπηρεσίας

€ 82.35

Euromedica

ΣΕΤ ΕΙΣΑΓΩ ACCUSTIC II 20-710 M001207100

Κόστος Υπηρεσίας

€ 183.99

Euromedica

ΚΑΘ.ΑΓΓΕΙΟΓ. 5F STR SELECTIVE 511038STS

Κόστος Υπηρεσίας

€ 75.60

Euromedica

ΟΔ.ΚΑΘΕΤΗΡΕΣ CONVEY H7493946....

Κόστος Υπηρεσίας

€ 80

Euromedica

ΟΔ. ΚΑΘ. PTCA 7F FR4 (34357-02)

Κόστος Υπηρεσίας

€ 84

Euromedica

ΣΤΕΝΤ PROMUS ELITE H74939413-.....

Κόστος Υπηρεσίας

€ 246

Euromedica

ΟΔ.ΚΑΘΕΤΗΡΕΣ CONVEY H7493946....

Κόστος Υπηρεσίας

€ 80

Euromedica

ΣΥΣΤ.ΑΓΓ.ΑΙΜΟΣ. ANGIOSEAL8F TR610133

Κόστος Υπηρεσίας

€ 187.50

Euromedica

ΟΔ.ΚΑΘΕΤΗΡΕΣ MACH H7493435...

Κόστος Υπηρεσίας

€ 80

Euromedica

ΜΙΚΡΟΚΑΘΕΤΗΡΑΣ THREADER H7493927012120

Κόστος Υπηρεσίας

€ 480.50

Euromedica

STANDARD ΥΔΡΟΦ ΣΥΡΜΑ GA35183M

Κόστος Υπηρεσίας

€ 80

Euromedica

ΚΑΘΕΤ.ΣΤΕΦ. 5FR AL3 BOSTON 16391-100

Κόστος Υπηρεσίας

€ 35.82

Euromedica

ΥΔΡΟΦ.ΚΑΘΕΤΗΡΑΣ GLIDECATH SIM1 YA15110M

Κόστος Υπηρεσίας

€ 135

Euromedica

ΥΔΡΟΦ.ΚΑΘΕΤΗΡ.
GLIDECATH VERTEB YH15110M

Κόστος Υπηρεσίας

€ 135

Euromedica

ΚΑΘΕΤ.ΑΓΓΕΙΟΓ.RADIFOCUS SIM1 EA15010M

Κόστος Υπηρεσίας

€ 78

Euromedica

ΚΑΘΕΤ.ΑΓΓΕΙΟΓ.
RADIFOCUS VERTEB EH15010M

Κόστος Υπηρεσίας

€ 78

Euromedica

ΥΔΡΟΦ.ΚΑΘΕΤΗΡ.
GLIDECATH HH1 YB15110M

Κόστος Υπηρεσίας

€ 135

Euromedica

ΚΑΘΕΤ.ΑΓΓΕΙΟΓ.
RADIFOCUS HH1EB15010M

Κόστος Υπηρεσίας

€ 78

Euromedica

MARQUISE STOPCOCK 500PSI M1FLC

Κόστος Υπηρεσίας

€ 19.20

Euromedica

TRANSEND EX ΣΥΡΜΑΤΙΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κόστος Υπηρεσίας

€ 525

Euromedica

FLEXIMA KIT ΚΑΘ.ΠΑΡ.ΧΟΛΗΔ12F M001272620

Κόστος Υπηρεσίας

€ 82.35

Euromedica

ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ ΔΥΟ ΚΟΙΛΟΤΗΤΩΝ PM2152

Κόστος Υπηρεσίας

€ 1054.50

Euromedica

ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ VVIR PM1152

Κόστος Υπηρεσίας

€ 888.60

Euromedica

ΗΛΕΚΤΡΟΔΙΟ ΚΟΙΛΙΑΚΟ 2088TC-58

Κόστος Υπηρεσίας

€ 195

Euromedica

ΗΛΕΚΤΡΟΔΙΟ ΚΟΙΛΙΑΚΟ 2088TC-52

Κόστος Υπηρεσίας

€ 195

Euromedica

ΗΛΕΚΤΡΟΔΙΑ ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗ ΠΑΘΗΤ. 1944/52ΕΚ

Κόστος Υπηρεσίας

€ 195

Euromedica

ΗΛΕΚΤΡΟΔΙΑ ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗ ΠΑΘΗΤ. 1948/58ΕΚ

Κόστος Υπηρεσίας

€ 195

Euromedica

ΔΙΑΦΛΕΒΙΚΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΑΣ 10F 405120

Κόστος Υπηρεσίας

€ 45

Euromedica

ΔΙΑΦΛΕΒΙΚΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΑΣ 8F 405112

Κόστος Υπηρεσίας

€ 45

Euromedica

ΔΙΑΦΛΕΒΙΚΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΑΣ 9F 405147

Κόστος Υπηρεσίας

€ 45

Euromedica

ΔΙΑΦΛΕΒΙΚΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΑΣ 11F 405124

Κόστος Υπηρεσίας

€ 45

Euromedica

ΑΠΙΝΙΔΩΤΗΣ FORTIFY ASSURA VVIR 1359-40QC

Κόστος Υπηρεσίας

€ 4863,75

Euromedica

ΗΛΕΚΤΡΟΟ ΚΟΙΛ ΑΠΙΝΙΔ DURATA DF4 7120Q/65

Κόστος Υπηρεσίας

€ 975

Euromedica

ΚΑΘ. ΑΓΓ/ΦΙΑΣ PIGTAIL 5F 90EK 451503F5

Κόστος Υπηρεσίας

€ 64.50

Euromedica

ΚΑΘ. ΑΓΓ/ΦΙΑΣ COBRA 5FR 65EK 451542VO

Κόστος Υπηρεσίας

€ 88.15

Euromedica

ΚΑΘ.ΑΓΓ/ΦΙΑΣ VERTEBRAL 5F 65CM MERIT

Κόστος Υπηρεσίας

€ 72

Euromedica

ΚΑΘ.ΑΓΓ/ΦΙΑΣ HEAD HUNTER 5F 65CM MERIT

Κόστος Υπηρεσίας

€ 75.60

Euromedica

MAK WIRE 60CM SS/PT (MADRILE)

Κόστος Υπηρεσίας

€ 79.80

Euromedica

ΣΥΡ.ΥΔΡΦ.
ZIPWIRE STIF0.
35150JM00146305Β1

Κόστος Υπηρεσίας

€ 120.40

Euromedica

ΣΥΣΤ.ΑΓΓ.ΑΙΜΟΣ. ANGIOSEAL6F TR610132

Κόστος Υπηρεσίας

€ 187.50

Euromedica

ΘΗΚΑΡΙ ΜΗΡΙΑΙΑΣ ΕΙΣ.ΜΕ ΒΕΛ 5F GR-085003A

Κόστος Υπηρεσίας

€ 58.50

Euromedica

ΘΗΚΑΡΙ ΜΗΡΙΑΙΑΣ ΕΙΣ.ΜΕ ΒΕΛ 7F GR-08703

Κόστος Υπηρεσίας

€ 65

Euromedica

ΥΔΡΟΦ. ΚΑΘ.COBRA 1 65EK 5F RF-XB4510GM

Κόστος Υπηρεσίας

€ 139.50

Euromedica

ΥΔΡΟΦ.ΚΑΘ.VERTEBRAL 100CM 5F RF-YH15110M

Κόστος Υπηρεσίας

€ 139.50

Euromedica

ΥΔΡΟΦ. ΚΑΘ.STRAIGHT 65CM 5F RFXI7510GM

Κόστος Υπηρεσίας

€ 139.50

Euromedica

ΘΗΚΑΡΙ ΜΗΡΙΑΙΑΣ ΕΙΣ.ΜΕ ΒΕΛ 6F GR-08603

Κόστος Υπηρεσίας

€ 65

Euromedica

ΘΗΚΑΡΙ ΜΗΡΙΑΙΑΣ ΕΙΣ.ΜΕ ΒΕΛ 5F GR-08503

Κόστος Υπηρεσίας

€ 65

Euromedica

ΘΗΚΑΡΙ ΜΗΡΙΑΙΑΣ ΕΙΣ.ΜΕ ΒΕΛ 8F GR-08803

Κόστος Υπηρεσίας

€ 65

Euromedica

CUSTOM PACK CARDIO ΣΤΕΦΑΝΙΟΓΡ SP-0500611

Κόστος Υπηρεσίας

€ 112.66

Euromedica

ΘΗΚΑΡΙ ΜΗΡΙΑΙΑΣ ΕΙΣ.ΜΕ ΒΕΛ 9F GR-08903

Κόστος Υπηρεσίας

€ 58.50

Euromedica

ΟΔ. ΣΥΡΜΑ FIELDER XT-R 190CM APW14R005S

Κόστος Υπηρεσίας

€ 199.95

Euromedica

ΚΑΘ GUIDEZILLA 7F 39335-1507 393351-507

Κόστος Υπηρεσίας

€ 620

Euromedica

ΟΔ. ΣΥΡΜΑ CONQUEST PRO 180CM AGH143090

Κόστος Υπηρεσίας

€ 199.95

Euromedica

ΣΥΡΜΑ ΑΓΓ.ΚΗΣ ASAHI RG3 AHW10S302S

Κόστος Υπηρεσίας

€ 199.95

Euromedica

ΟΔ. ΣΥΡΜΑ FIELDER XT-A 190CM APW14R009S

Κόστος Υπηρεσίας

€ 199.95

Euromedica

ΟΔΗΓΟ ΣΥΡΜΑ GLADIUS EX 200CM AP14R025P

Κόστος Υπηρεσίας

€ 199.95

Euromedica

ΔΙΑΓΝ.ΚΑΘΕΤΗΡΑΣ TEMPO 451531ΗΟ

Κόστος Υπηρεσίας

€ 102.60

Euromedica

IMAGER II ΚΑΘ. ΑΓΓ. 5F COBRA M001314620

Κόστος Υπηρεσίας

€ 91.16

Euromedica

ΚΑΘ 6F Convey IM SH 749392641290

Κόστος Υπηρεσίας

€ 82.15

Euromedica

ΚΑΘ 6F Convey AL1 74939264190

Κόστος Υπηρεσίας

€ 82.15

Euromedica

ΚΑΘ 6F Convey ART3.5 749392644980

Κόστος Υπηρεσίας

€ 82.15

Euromedica

ΚΑΘ 6F Convey IM 74939264260

Κόστος Υπηρεσίας

€ 82.15

Euromedica

ΚΑΘ 6F Convey ART4 SH 749392645010

Κόστος Υπηρεσίας

€ 82.15

Euromedica

ΚΑΘ 6F Convey ART3.5 SH 749392644990

Κόστος Υπηρεσίας

€ 82.15

Euromedica

ΚΑΘ 6F Convey AR1 SH 74939264660

Κόστος Υπηρεσίας

€ 82.15

Euromedica

ΚΑΘ 6F Convey JL4 749392646620

Κόστος Υπηρεσίας

€ 82.15

Euromedica

ΚΑΘ 6F Convey JL4 SH 749392646680

Κόστος Υπηρεσίας

€ 82.15

Euromedica

ΚΑΘ 6F Convey AR2 SH 74939264670

Κόστος Υπηρεσίας

€ 82.15

Euromedica

ΚΑΘ 6F Convey JR4 749392646860

Κόστος Υπηρεσίας

€ 82.15

Euromedica

ΚΑΘ 6F Convey JR4 SH 749392646920

Κόστος Υπηρεσίας

€ 82.15

Euromedica

ΚΑΘ 6F Convey LeftBU3.5 749392647140

Κόστος Υπηρεσίας

€ 82.15

Euromedica

ΚΑΘ 6F Convey LeftBU3.75 749392647150

Κόστος Υπηρεσίας

€ 82.15

Euromedica

ΚΑΘ 6F Convey LeftBU3 SH 749392647190

Κόστος Υπηρεσίας

€ 82.15

Euromedica

ΚΑΘ 6F Convey LeftBU3.5 SH 749392647200

Κόστος Υπηρεσίας

€ 82.15